Izbornik Zatvoriti

DVD-RW VERBATIM

рсд90

1 na zalihama

Šifra proizvoda: 671 Kategorije: , Oznake: , , ,

Verbatim DVD+RW koristi sloj Super Eutectic Recording (SERL). On obezbeđuje višestruko rezanje bez šuma. Pojačana otpornost na UV zračenje.

DVD+RW je disk za rezanje, kapaciteta 4,7 GB. Saglasan je sa specifikacijama +RW-Alliance. Kod konvencionalnih medija koji se mogu rezati i brisati, sloj za rezanje se oštećuje sa svakim rezanjem, što dovodi do smanjenja kvaliteta. Međutim, kod Verbatimovih medija koji se mogu rezati i brisati ovaj sloj se u svakom ciklusu brisanja vraća u savršeno stanje, tako da se sledeće rezanje vrši na besprekornom disku.
DVD+RW je medijum koji se može sekvencijalno rezati i brisati, prvenstveno namenjen snimanju video zapisa i arhiviranje aplikacija. DVD+RW diskovi se mogu rezati do 1000 puta. DVD+RW podržavaju razni DVD-ROM uređaji i DVD video plejeri.
Ovo je disk sa matiranom srebrnom površinom. Na njemu se može pisati markerom za CD/DVD.

Karakteristike

DVD+RW
Kapacitet : 4.7GB
Brzina: 4x
Izgled pakovanja : 10 Pack Spindle / 200 pcs/cena je po 1 disku a ne po pakovanju.
Površina diska : Matt Silver
Zaštićena SERL tehnologija.

*Sve cene na www.kale.co.rs su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

ztkr “Kale” se nalazi u Rumi, na adresi Glavna 101, Ruma.

O svim informacijama o dostupnosti proizvoda možete nas kontaktirati putem mail adrese kalepcshop@gmail.com ili putem telefona 022/432-992.

Naša radnja “ Kale” nastoji da tačno, precizno i verodostojno predstavi proizvode koje ima u svojoj ponudi, posredstvom sajta www.kale.co.rs.

Sve informacije koje pruža sajt o vrsti i karakteristikama proizvoda, cenama ili njihovoj dostupnosti su podložne izmenama.

Hvala što posećujete naš sajt. Tu smo zbog Vas.

Kupovinu na rate kod ztkr “Kale”  možete obaviti u vidu beskamatnog kredita OTP banke do 12 mesečnih rata, kamatnog kredita OTP banke od 24 do 36 mesečnih rata, čekovima građana do 6 meseci, kreditnim karticama, administrativnom zabranom na 6 ili 12 mesečnih rata.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DVD-RW VERBATIM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *